PrestoAutoskola

Latvijas lielākā un modernākā autoskola:

 

  • Jauna, interesanta, ātri apgūstama mācību viela
  • Video apmācība (tālmācības veids) vai klātiene pēc izvēles
  • Tikai šeit video apmācību vada pasniedzēju pasniedzējs
  • Labākai mācību vielai atbilstoši CSDD eksāmenu rezultāti

  • Bezmaksas figūru laukums visā Latvijā

Pilnas apmācības līgums

Izvēlies kategoriju
Izvēlies pilsētu
Izvēlies tuvāko filiāli
Izvēlies nodarbības valodu un laiku

Kāpēc šī autoskola?

Mazākas izmaksas
Apmācību sistēma ar 20% mazākām kopējām izmaksām nekā citās autoskolās.
Apmācības kvalitāte
TOP1 Latvijā pēc CSDD statistikas un autoskolas.com.
Nepārspēts serviss
Eiropā unikāls digitāls serviss. Ceļā uz apkalpošanas perfekciju.

Klientu atsauksmes

Laura Āboltiņa

Noteikti iesaku PRESTO! Savā laikā jau šo procesu biju iesākusi citā autoskolā, bet neizdevās visu novest līdz galam dažādu apstāķļu dēļ. Nācās visu sākt no jauna, lai tomēr piepildītu savu mēŗki! Viegla un ātra komunikācija. Superīgs teorijas pasniedzējs Mārtiņš Pušpurs. Ērta pieteikšanās uz braukšanu pie insturktoriem!

Beāte Bērziņa

Presto autoskolā apmācības noritēja raiti un bez aizķeršanās. Teorijas pasniedzēji un instruktori deva vērtīgus padomus kā paātrināt tiesību iegūšanas procesu. Pateicoties veiksmīgi izstrādātajai mājaslapai, viss ir vienuviet, kā arī lielākais pluss - braukšanas notiek “pa godīgo”. Presto instruktoru interesēs ir kursantu sagatavot eksāmenam pēc iespējas ātrāk, nevis paildzināt braukšanas apmācību procesu, lai no kursanta izžmiegtu pēc iespējas vairāk naudas (kas diemžēl ir bijis manā iepriekšējā apmācību pieredzē citā autoskolā). Uzsāku teorijas apmācības 11.sept, mana pirmā braukšanas nodarbība bija 24.oktobrī, tiesības ieguvu 23.decembrī. Paldies! Viva La Presto!

Edgars Vaikulis

Kamēr pozitīvās emocijas nav paplēnējušas ikdienas steigā, gribu pateikt MILZĪGU PALDIES!!! visai PRESTO komandai par A kategorijas vadīšanas apmācību un iegūtajām moča tiesībām. Sajūta līdzvērtīga, kā pabeidzot universitāti. Kopš uz vadītāja apliecības zem foto ir redzams arī burtiņš A, esmu pacilātā noskaņojumā. Pateicoties jums, paveicu to, ko biju iesācis vairāk nekā 10 gadus atpakaļ, bet nebiju novedis līdz pozitīvam rezultātam. Un likumsakarīgi. Jo tikai instruktors Zigmārs Jansons mani no neprasmīga ķēma, kurš var PĀRVIETOTIES ar motociklu, beidzot pārvērta par cilvēku, kurš ar motociklu prot BRAUKT. Paldies arī Vsevolodam Černovam, kurš uzticējās un ieskaitīja mazliet nepārliecinošo sniegumu skolas eksāmenā(tāda pagrūta diena iegadījās). Nepievīlu, noliku CSDD eksāmenu ar pirmo. Tikpat forši bija teorijas pasniedzējs Kaspars Kūlainis, pirmās palīdzības pasniedzēja (piemirsu vārdu, bet riktīgi cool sieviete, kas teoriju papildināja ar iespaidīgiem stāstiem no neatliekamās palīdzības darba skarbās ikdienas) un, protams, autoskolas administrācijas meitenes, kas vienmēr bija izpalīdzīgas un pretimnākošas. Presto kvalitāte pilnībā atbilst par automotoskolu atrodamajām pozitīvajām atsauksmēm un, kā redzams, arī CSDD statistikai par tās audzēkņu teicamajiem rezultātiem eksāmenos. Lai veicas arī turpmāk!

Presto Autoskola Latvijas Reģionos

Autoskolas ziņas

Seko un piedalies autoskolas dzīvē.

Presto kino

Populārākā autoskola YouTube. Interaktīvi apmācību seriāli, kursantu stāsti, izklaide, dalība draugu un partneru kanālos.

Presto bildēs un video

Ķeram mirkli fotogrāfijās un īsos video.

Presto jaunumi un konkursi

Mūsu ziņu dēlis – dalāmies ar jaunumiem, akcijām un aktualitātēm.

Presto saimnieciskā dzīve

Mūsu profils tirgus platformā Dalder.lv – sludinājumi par piedāvātajiem pakalpojumiem, vakancēm, ko pērkam vai pārdodam.
GALVENAIS ATBALSTĪTĀJS GALVENAIS ATBALSTĪTĀJS
Uzdod jautājumu

Presto autoskola

Administrācija

Paldies par jautājumu!

Administrācija sazināsies ar Tevi vistuvākajā laikā!

Ziņot par kļūdu!

Paldies par Jūsu ierosinājumiem!

Jautājumu gadījumā mēs ar Jums sazināsimies.
Mēs rūpīgi izvērtēsim iesniegtos papildinājumus, lai veiktu uzlabojumus.